Ootame kõiki haljastustalgutele 14. mail!

Laupäeval, 14. mail kell 10.00 ootame kõiki külaelanikke külaväljakule talgutele.

Kevadtalgute raames rajame külaväljaku servadesse kaks elupuuhekki ja ühe lodjap-põisenela heki, et anda rohkem privaatsust nii väljakuga piirnevate kodude elanikele kui ka väljakul viibijatele. Selleks et väljak oleks veelgi kodusem, istutame platsile jõulukuuse ja erinevad viljapuud. Kaasa palume võimalusel võtta labidas ja aiakäru, hea tuju loomulikult ka. Iga kätepaar on oluline, sest tööd on palju. Mida rohkem meid aga on, seda kiiremini saab töö tehtud.

MTÜ Tuulepesa Külaselts projekti „Tuulepesa külaväljaku haljastamine“ rahastab rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest. Projekt sai toetuse kohaliku omaalgatusprogrammi 2015. aasta sügisvoorust.

rm-kysk_logo_reg_toetuseks_suur_sygis2015