Tuulepesa linad venitati pikaks

Tuulepesas tulid vastlad seekord vara ja liuväljal said soovijaid linasid pikemaks venitada.

Tuulepesa vastlatrall peeti seekord erinevaid ilmaprognoose hoolikalt jälgides ära juba veebruari keskel, et oma liuvälja maksimaalselt ära kasutada. Liulaskmine on ilmselgelt väga lahe tegevus iseenesest – jääl käisid ära pea kõik, kes trallitajaid uudistama tulid. Ja uudistajaid jätkus. Eriti vahva oli see, et Kirsti sõitis kohale oma välikatlaga ning hoolitses sooja joogi eest. Katlasoe traditsiooniline hernesupp maitses külmas ja pimedas õhtus imehästi, Merili küpsetatud vastlakuklid olid muidugi kirsiks vastlatordil.

Vaata pilte galeriis:

Kui nüüd linad piisavalt pikad said, saab ehk suvel mänguväljakul kiikudagi!

Projekti rahastab siseministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

KYSK-Sisemin_logo_reg_toetuseks

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga